Vanaf het onstaan in 2014 is Moedige Moeders in het nieuws geweest en heeft de stichting dankzij de diverse publicaties en ook vele donaties enorm veel steun ondervonden. Die steun is gebleven. Hier vind u het archief met artikelen (met al dan niet actieve links; publicaties worden soms verwijderd door de uitgever hiervan) en afbeeldingen die een goed tijdsbeeld geven. Voor u, of voor iemand die zoekende is naar hulp en/of een manier om te leren leven met een geliefde met verslaving, is het misschien wel van waarde. Het is zonde deze 'kennisbank'verloren te laten gaan, zo vindt de web beheerder.

November 2021 Bep Kuijsters, voorzitter van de stichting, mocht vanmiddag een mooie cheque van € 416,11 in ontvangst nemen. Foto: Mariska Van Der Sanden

De Telegraaf 7 januari 2017

Moedige Moeders Nederland startte een drugsmanifest. Steun hen in de strijd tegen het legaliseren van drugs en teken de petitie op http://www.moedigemoeders-nederland.nl/petitie/

Artikel LEF Magazine

3 maart 2018, Made: Dr. Drs. Els A. Noorlander - Psychiater, gespecialiseerd in de verslavingszorg, gaf wederom en heel bijzondere lezing op uitnodiging van Moedige Moeders Drimmelen. Klik op de foto voor het hele artikel en scroll dan naar Pagina 8!

Hartelijk dank Lions Club Fuse Carwashers voor dit prachtige gebaar en dito opbrengst van € 323,19! (Foto brengt u naar krant, zie pagina 18)

Moedige Moeders neemt deel aan Drugssymposium

´t Carillon 26 januari 2017 pagina 15

25 januari 2017 De donatie van € 250 van Vriendenclub 12X Raak!

De Langstraat, Geertruidenberg 19-10-2017 pagina 7

Maart 2018, artikel in BNdeStem Oosterhout. Klik op foto om naar het artikel te gaan.

Hier vindt u het verslag van deze lezing in het weeklad 't Carillon van 21-04-2016 (pagina 21), met o.a.:

'Je hebt presentaties en presentaties, maar die van Els Noorlander is top. Knikkebollen komt niet voor bij deze autoriteit op verslavingsgebied. Zij laat een volle zaal (ruim tachtig personen) in het hoofd kijken van een verslaafde..."

Groen Drimmelen doneert - weer een geweldige steun in de rug!

15 mei 2017 'De leden van politieke partij Groen Drimmelen maakt jaarlijks in haar ledenvergadering van maart een keuze voor een goed doel.

Dit jaar, 2017, hebben de leden van Groen Drimmelen gekozen voor de stichting Moedige Moeders Drimmelen. Binnenkort zal op uw rekening € 150 namens Groen Drimmelen worden bijgeschreven. Wij gaan er van uit dat de gelden zullen bijdragen uw doelen te realiseren.' Wij zijn Groen Drimmelen zeer dankbaar!!!

2015: Moedige Moeders wordt Stichting

V.l.n.r. Penningmeester Annelies Koolen, Voorzitter Bep Kuijsters, Mr. F.F. van Meerwijk en secretaris Joke Wijker

Klik op het logo voor de zendtijd in Hart van Nederland op 8 januari 2017.

2015 - Bep Kuijsters overhandigt Wethouder Kevin van Oort een exemplaar van het boek 'Dagboek van een drugsdode'.